O natjecanju Uvjeti Izjava o suglasnosti INA.hr Igra

O natjecanju

Ina Freshh ikonica

Rok za registraciju

Rok za registraciju tročlanih timova je 24. studenog 2017. do 23:59 sati. Kako bi registracija tima bila uspješna potrebno je da sva tri člana potvrde registraciju emailom zaključno s 24. studenim do 23:59 sati jer u protivnom niti jedan od članova tima neće imati mogućnost uključenja u igru.
Ina Freshh ikonica

Prvi krug natjecanja

Prvi krug natjecanjaodnosno virtualno natjecanje, održat će se u razdoblju između 24. studenog i 17. prosinca 2017. Za rješavanje svakog kola zadataka imat ćete 2 dana. Detaljan raspored kola i zadataka možete pratiti na web stranici pod rubrikom “Raspored igre”. Svaki tim dobit će bodove za dostavljene odgovore nakon svakog kola zadataka. Nakon isteka pojedinog kola, tim više neće moći pristupiti rješavanju zadataka iz tog kola.

Rješavajući zadatke timovi prikupljaju bedževe na sljedeći način:
• Junior bedž - 50% rješenih zadataka
• Senior bedž - 75% rješenih zadataka
• Ekspert bedž - 100% rješenih zadataka

Za svaki ćete bedž dobiti i jedan dodatni bod!
Ina Freshh ikonica

Zadaci

Zadaci su za sva tri člana tima dostupni pristupom Internetu preko glavne stranice Junior Freshhh koristeći korisničko ime i lozinku tima. Prijava se vrši odabirom linka “Prijava” od prvog dana virtualnog dijela natjecanja. Rješenja zadataka NE MORAJU poslati sva tri člana, dovoljno je da to učini jedan od članova tima. Nakon što jedan od članova tima unese rješenje zadatka, više neće biti moguća izmjena stoga temeljito razmislite o rješenju! Uputno je, dakle, zajednički se dogovarati o rješenju i tek nakon toga jedan od članova ekipe bi trebao dostaviti rješenje zadatka.
Ina Freshh ikonica

Ne predlažemo

Ne predlažemo da ekipe iz iste škole međusobno surađuju te time obezvrijede rezultate pojedinačnih timova. Naime, ovim natjecanjem tragamo za najboljim mladim talentima iz područja prirodnih znanosti.
Ina Freshh ikonica

Organizatori

Organizatori zadržavaju pravo da u slučaju postizanja istoga broja bodova, raspisivanjem dodatnih zadataka odluče o ostanku tima u natjecanju, odnosno u slučajevima gdje niti nakon toga nije moguće nedvosmisleno odlučiti koji timovi ostvaruju pravo za nastavak igre, da o tome Organizatori odluče ždrijebom. Budući da preko web stranice održavamo kontakt s ekipama uključenima u igru, molimo da ju ekipe pozorno prate.
Ina Freshh ikonica

Najuspješnija škola

Najuspješnijim školama smatraju se one iz kojih se prijavilo najveći broj timova za online krug i koji će do kraja sudjelovati u natjecanju te na sva postavljena pitanja dati odgovore pogodne za vrednovanje. Ukoliko na kraju online kruga nije moguće nedvosmisleno utvrditi koje su najuspješnije škole, organizatori zadržavaju pravo da o tome odluče ždrijebom.